Ο Μπογδάνος ενθουσιάστηκε γιατί «ο Μητσοτάκης είπε κατάμουτρα στον Τσίπρα ότι πούλησε τη Μακεδονία για τις συντάξεις»11 Δεκεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 5:39 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:39 μμ


Πολύ χαρούμενος είναι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για την σημερινή εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή.

Ο δημοσιογράφος θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους την ικανοποίησή του για την κατηγορία που εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ κατά του πρωθυπουργού ότι αντάλλαξε το Σκοπιανό με τις μειώσεις των συντάξεων.

«Ανταλλάξατε το Σκοπιανό με τις μειώσεις των συντάξεων. Ανταλλάξατε ένα μέτρο που δεν έπρεπε να έχετε ψηφίσει με μία εθνική υποχώρηση. Μόνο που έτσι δεν εξυπηρετούνται τα συμφέροντα της χώρας, αλλά ξένα συμφέροντα. Κανένας Έλληνας πρωθυπουργός δεν ήταν τόσο εύκολος στη διαπραγμάτευση λένε για εσάς στις Βρυξέλλες. Τα δώσατε όλα για την εξουσία», υποστήριξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση του πρωθυπουργού.

«Έχω βγει από τα ρούχα μου γιατί δεν περίμενα εσείς να μιλήσετε με τον ίδιο καφενειακό λόγο που χρησιμοποιεί ο κ. Γεωργιάδης στα τηλεπαράθυρα. Γιατί ψηφίζετε τον νόμο αν θεωρείτε ότι είναι ξεπούλημα της Μακεδονίας; Είναι ντροπή να το λέτε αυτό. Αφού εμείς κάναμε συναλλαγή και είναι ντροπή και πουλήσαμε τη Μακεδονία, όπως λέτε, γιατί εσείς το ψηφίζετε; Σας καλώ να άρετε την ψήφο σας από την μη περικοπή των συντάξεων αν θεωρείτε ότι έγινε συναλλαγή. Ντροπή σας να λέτε ότι πουλάει ο ΣΥΡΙΖΑ τη Μακεδονία και να μας αποκαλείτε προδότες και μειοδότες! Δεν σας επιτρέπω», απάντησε στον Κ. Μητσοτάκη ο Αλ. Τσίπρας.

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

«»Πούλησες τη Μακεδονία για τις συντάξεις». Κατάμουτρα. Επιτέλους», έγραψε στο Twitter ενθουσιασμένος ο Κ. Μπογδάνος.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Τα ποντάρατε όλα στο μαύρο και βγήκε κόκκινο (video)

Πολάκης κατά ριπάς: Άθλιο ακροδεξιό ολίσθημα από τον Μητσοτάκη με καφενειακό λόγο

Το «Top-3» της (αν)αξιοπιστίας του Κυριάκου Μητσοτάκη (video)