Ο «νεοδημοκράτης» δήμαρχος Κορωπίου φιλοξενεί τη Χρυσή Αυγή την 21η Απριλίου16 Απριλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 4:06 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 4:06 μμ


Η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και τις Ευρωεκλογές θα διεξαχθεί στις 21 Απριλίου (τυχαίο; Δεν νομίζουμε…) στο Κορωπί.

Εν ολίγοις, ο δήμαρχος Κορωπίου παραχώρησε στον υπόδικο Νίκο Μιχαλολιάκο δημοτικές εγκαταστάσεις, και συγκεκριμένα το αμφιθέατρο, για να κάνει… φιέστα για την επέτειο του πραξικοπήματος του 1967 από τη χούντα των συνταγματαρχών.

Δήμαρχος Κορωπίου είναι ο Δημήτρης Κιούσης, με το υποστηριζόμενο από τη Νέα Δημοκρατία, σχήμα «Κορωπί Νέο Ξεκίνημα». Όταν ρωτήθηκε για το θέμα από το documentonews.gr, ο κ. Κιούσης απάντησε ότι δεν ήταν ενήμερος και ότι ο χώρος παραχωρείται σε όποιον το ζητήσει, αν υπάρχει κενό.

Θυμίζουμε ότι κάθε 21η Απριλίου οι χρυσαυγίτες γιορτάζουν την άνοδο της χούντας και έτσι επέλεξαν φέτος να τη συνδυάσουν με την εκδήλωση του κόμματος για τις εκλογές. Φέτος, ο δήμος Κορωπίου, με την ανοχή του δημάρχου του, θα φιλοξενήσει την εγκληματική οργάνωση και τους υπόδικους Μιχαλολιάκο, Λαγό, Κασιδιάρη και Παναγιώταρο, οι οποίοι θα είναι και κεντρικοί ομιλητές.

Να τον χαίρονται στη Νέα Δημοκρατία

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Μπακογιάννης: Υποψήφιος με… βιογραφικό βαρίδι στο ψηφοδέλτιο του