Ποιο τραγούδι – έκπληξη αφιέρωσαν οι αεροπόροι στον Αλέξη Τσίπρα (video)8 Νοεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 9:40 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:03 πμ


«Προχωράμε αύριο δια νόμου στην απόδοση 820 εκατομμυρίων από αναδρομικές κρατήσεις που έγιναν στα χρόνια των μνημονίων και οι οποίες θα καταβληθούν, εις ό,τι αφορά τους ένστολους στο σύνολό τους μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα, σε έναν μήνα από σήμερα», ανήγγειλε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, από το Μέγαρο Μουσικής χθες, στη διάρκεια της εορταστικής εκδήλωσης της Πολεμικής Αεροπορίας.«Ως ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης στο έργο καθενός και καθεμιάς», συμπλήρωσε.

Οι υπεύθυνοι της Πολεμικής Αεροπορίας, με τη σειρά τους, θέλησαν να υποδεχθούν με θέρμη τον κ.Τσίπρα και ετοίμασαν μία… έκπληξη για τον σκοπό αυτό.

Τον καλωσόρισαν λοιπόν σβήνοντας τα φώτα στην αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης» του Μεγάρου κι έπαιξαν ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί!

Στα πλάνα που προβλήθηκαν ο Αλέξης Τσίπρας πετάει με μαχητικό αεροσκάφος, υπό τους ήχους των AC/DC και του Back in black!

Δείτε το video:

Χαιρετισμός στην εορταστική εκδήλωση της Πολεμικής Αεροπορίας

Ο σεβασμός στη ζωντανή μας ιστορία είναι κινητήριος δύναμη και οδηγός για το μέλλον. Οι πιλότοι μας αντιμετωπίζουν με ικανότητα, νηφαλιότητα και επαγγελματισμό εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις. Αντιμετωπίζοντας έγκαιρα και αποτελεσματικά κάθε πρόκληση, συμβάλλοντας στην αποκλιμάκωση των εντάσεων. Εκ μέρους κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα τους ευχαριστούμε για αυτό.Χαιρετισμός στην εορταστική εκδήλωση της Πολεμικής Αεροπορίας, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Geplaatst door Alexis Tsipras op Woensdag 7 november 2018

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Ο θερμός εναγκαλισμός Τσίπρα – Καμμένου στο Μέγαρο Μουσικής (photos)