Πολάκης κατά ριπάς: Άθλιο ακροδεξιό ολίσθημα από τον Μητσοτάκη με καφενειακό λόγο11 Δεκεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 4:56 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 4:57 μμ


Σφοδρότατη επίθεση εξαπέλυσε o Παύλος Πολάκης στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα όσα δήλωσε σήμερα στη Βουλή, κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα ότι έδωσε την Μακεδονία για τις συντάξεις.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας με ανάρτησή του στο Facebook χαρακτήρισε «άθλιο ακροδεξιό ολίσθημα» τον ισχυρισμό του προέδρου της ΝΔ.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«Άθλιο ακροδεξιό ολίσθημα από τον Κ. Μητσοτάκη στη Βουλή με καφενειακό λόγο: «Δώσατε την Μακεδονία για τις συντάξεις». Βέβαια το είχαν γράψει πρώτα ΤΑ ΝΕΑ του γνωστού ολιγάρχη που τον στηρίζει.

Ήρθε η πληρωμένη απάντηση:

«Έχω βγει από τα ρούχα μου γιατί δεν περίμενα εσείς να μιλήσετε με τον ίδιο καφενειακό λόγο που χρησιμοποιεί ο κ. Γεωργιάδης στα τηλεπαράθυρα. Γιατί ψηφίζετε τον νόμο αν θεωρείτε ότι είναι ξεπούλημα της Μακεδονίας; Είναι ντροπή να το λέτε αυτό. Αφού εμείς κάναμε συναλλαγή και είναι ντροπή και πουλήσαμε τη Μακεδονία, όπως λέτε, γιατί εσείς το ψηφίζετε; Σας καλώ να άρετε την ψήφο σας από την μη περικοπή των συντάξεων αν θεωρείτε ότι έγινε συναλλαγή. Ντροπή σας να λέτε ότι πουλάει ο ΣΥΡΙΖΑ τη Μακεδονία και να μας αποκαλείτε προδότες και μειοδότες! Δεν σας επιτρέπω»»

Άθλιο ακροδεξιό ολίσθημα από τον Κ.Μητσοτάκη στη Βουλή με καφενειακό λόγο: "Δώσατε την Μακεδονία για τις συντάξεις" ….

Geplaatst door Παυλος Πολακης op Dinsdag 11 december 2018

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Τα ποντάρατε όλα στο μαύρο και βγήκε κόκκινο (video)

Συμβουλή Πολάκη σε Μακρόν – «Εμμάνουελ δεν φτάνουν τα 100!»

Το «Top-3» της (αν)αξιοπιστίας του Κυριάκου Μητσοτάκη (video)