Πορτοσάλτε: Από το ΑΠΕ στη ΝΔ η σύζυγος με «αγιογραφίες» της Μαρέβας

Ο Πορτοσάλτε, η σύζυγος και η «αγιογραφία» στη Μαρέβα3 Σεπτεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 3:19 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:26 μμ


Ο Άρης Πορτοσάλτε εμφανίζεται, όπως όλοι γνωρίζουμε, ως φιλελεύθερος και βαθιά αντικρατιστής. Ωστόσο, η σύζυγος του εργάζεται σε κρατικό Μέσο και από το 2017 είναι αποσπασμένη στη ΝΔ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Documento».

Ο δημοσιογράφος και στέλεχος του ΣΚΑΪ δεν κρύβει, με κάθε ευκαιρία, τις απόψεις του για συρρίκνωση του κράτους ή την κριτική του για το Δημόσιο.

Για την επίσης δημοσιογράφο σύζυγό του, Δέσποινα Κουτσομητροπούλου, ίσως επιφυλάσσει άλλη γνώμη, μιας και που τα τελευταία χρόνια εργάζεται στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Documento».

Συγκεκριμένα, τον Σεπτέμβριο του 2011 εμφανίζεται να παίρνει συνέντευξη από τον τότε υπουργό Πολιτισμού Πάνο Γερουλάνο, όπως προκύπτει από σχετικό δελτίο Τύπου του υπουργείου Πολιτισμού, για το περιοδικό του ΑΠΕ «Muteline-Μαg».

Την ίδια περίοδο δηλαδή που ο σύζυγός της από τη ραδιοφωνική και την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ βάλλει κατά του δημοσίου, η ίδια εμφανίζεται να εργάζεται σε αυτό.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα, θα αποσπαστεί από το ΑΠΕ στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη και συγκεκριμένα στο τμήμα Διεθνών Σχέσεων του κόμματος.

Η ιδιαίτερη εκτίμηση που τρέφει ο σύζυγός της Άρης Πορτοσάλτε προς τη ΝΔ και τον πρόεδρό της είναι κάτι που, επίσης, δεν κρύβεται άλλωστε.

Η αγιογραφία στη Μαρέβα

Ως αποσπασμένη κρατικού Μέσου στο κόμμα της ΝΔ θα περίμενε κανείς ότι η κ. Κουτσομητροπούλου θα απείχε από τη δημοσιογραφική της ιδιότητα.

Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη, αφού τον Μάιο του 2018 εμφανίζεται να παίρνει συνέντευξη από τη Μαρέβα Γκραμπόσφκι, η οποία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Athens Voice» και στην ουσία αποτελεί «αγιογραφία».

Η «αγιογραφία» στην AV:

Με λίγα λόγια: Μια δημοσιογράφος η οποία εργάζεται σε κρατικό ΜΜΕ και συνεπώς πληρώνεται με χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου εμφανίζεται να πραγματοποιεί συνέντευξη «αβάντα» στη σύζυγο τον προέδρου του κόμματος στο οποίο η ίδια έχει αποσπαστεί!

Η απάντηση Πορτοσάλτε

Μέσω twitter «ήρθε» η απάντηση του Άρη Πορτοσάλτε στα όσα αποκαλύπτει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento».

«Η σύζυγος δουλεύει όπως γουστάρει» σημειώνει ο ίδιος, ενώ κάνει λόγο και «σεξιστικό λίβελο».

Δείτε την ανάρτηση του:

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Μήνυση κατά της Ζαχαράκη και της ΝΔ από τον Κώστα Βαξεβάνη για δυσφήμιση (video)

Ο Πορτοσάλτε διακωμωδούσε τις σφαίρες στον Κοτζιά αλλά οι μπογιές στο σπίτι του είναι τρομοκρατία

Επίθεση Δημήτρη Καμμένου σε Ανδρέα Πετρόπουλο: Βαριέμαι με τους κομμουνιστές – Μαζέψτε τον (video)