Πώς ο Τσίπρας έριξε το δελτίο του ΣΚΑΪ με την Κοσιώνη10 Νοεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 7:39 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:15 πμ


Εκτός από την εντυπωσιακή απήχηση που είχε η συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στον Αντώνη Σρόιτερ και στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA, ενδιαφέρον έχει και το κατά πόσο επηρεάστηκαν τα υπόλοιπα δελτία. Δεδομένου ότι η συνέντευξη είχε και μεγάλη διάρκεια ήταν λογικό ότι συνέπεσαν κάποια στιγμή όλα μαζί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σπανίως οι πολιτικοί αγγίζουν τόσο μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης – ακόμη και σε προεκλογικές περιόδους.

Κανένα δελτίο ειδήσεων δεν επηρεάστηκε, εκτός από το δελτίο του ΣΚΑΪ. Δηλαδή, τόσο το δελτίο του ΑΝΤ1 όσο και του Star πήγαν πολύ καλά, όπως δηλαδή πάνε κάθε βράδυ.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:  Μήνυμα Τσίπρα από Βερολίνο: Δεν χάσαμε ποτέ τον βασικό μας προσανατολισμό

Συγκεκριμένα το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 σημείωσε 17,2% (και 15,6% στα δυναμικά κοινά) και του STAR 16,3% (και 15,4%) αντίστοιχα. Ακόμη και το δελτίο του OPEN έμεινε στα ποσοστά του σημειώνοντας 5% και 3% στα δυναμικά.

Έτσι το μόνο δελτίο ειδήσεων που έχασε κοινό εχθές το βράδυ εξαιτίας της συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα ήταν του ΣΚΑΪ που σημείωσε 13,3% και 8,7% στα δυναμικά.

Η πιο λογική εξήγηση οφείλεται στο γεγονός ότι το κοινό του ενδιαφέρεται για την πολιτική, σε αντίθεση με τα κοινά των υπολοίπων καναλιών, για αυτό και παρακολούθησε τον πρωθυπουργό.