Πώς η Ρένα Δούρου «σφάζει» με χιούμορ τον ΣΚΑΪ που… ενοχλήθηκε για το Governor (video)6 Οκτωβρίου 2017 · Ώρα δημοσίευσης: 12:00 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:02 πμ
«Η Αττική Επιχειρεί», ημερίδα που διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης για το Πρόγραμμα «Επιχειρηματικότητα: Κοινωνία - Ανάπτυξη - Καινοτομία» στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης, 16 Ιουνίου 2017.


Με.. όπλο το χιούμορ της η περιφερειάρχης Αττικής απαντά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και τους δημοσιογράφους του προτρέποντάς τους να πάνε… φροντιστήριο. Ο λόγος η… ενόχλησή τους για τη χρήση της λέξης Governor στο προφίλ της Ρένας Δούρου στο Twitter. Δείτε την ανάρτηση της στο Facebook https://www.facebook.com/rena.dourou/videos/10210961692543205/   Το χρονικό της… ενόχλησης του ΣΚΑΪ Με την περιφερειάρχη Αττικής τα έβαλε χθες το πρωί ο ΣΚΑΪ και μην μπορώντας να βρει κάποιο ψεγάδι για να ασκήσει κριτική για το έργο της εξέφρασε δυσαρέσκεια για την «τραβηγμένη», σύμφωνα με τους δημοσιογράφους του καναλιού, μετάφραση της λέξης «περιφερειάρχης», η οποία υπάρχει στο προφίλ της Ρένας Δούρου στο Τwitter. Μάλιστα οι Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου ισχυρίστηκαν ότι πολίτες τους στέλνουν σχόλια για αυτό το… σοβαρό θέμα. Στο προφίλ της Ρένας Δούρου αναγράφεται η ιδιότητά της και στην αγγλική γλώσσα με τη λέξη «Governor», η οποία δεν… πολυάρεσε στους παρουσιαστές της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του καναλιού του Φαλήρου λέγοντας ότι δεν είναι σίγουροι αν είναι σωστή η μετάφραση. Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι… κανείς δεν τους έχει στείλει σχόλιο για το προφίλ του Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος χρησιμοποιεί ακριβώς την ίδια λέξη, όπως άλλωστε κατά πάσα πιθανότητα και οι προκάτοχοι τους στις περιφέρειες Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας. Να υποθέσουμε ότι γι’ αυτόν το λόγο ο ΣΚΑΪ «ξέχασε» να αναφερθεί στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και να εκφράσει την ίδια ενόχληση.