Πού έκανε φέτος διακοπές ο Άδωνις -Ποιος επιχειρηματίας τον φιλοξένησε6 Σεπτεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 1:42 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:45 μμ


Ολιγοήμερες διακοπές στην Κεφαλλονιά έκανε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μαζί με τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου, σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα.

Όπως αναφέρει το kefalonianmantata.gr, ο κ. Γεωργιάδης και η οικογένειά του έφτασαν στο νησί την περασμένη εβδομάδα και για ένα τριήμερο, ενώ φιλοξενήθηκαν από τον επιχειρηματία και πολιτευτή Παύλο Παπαδάτο, στο σπίτι του, στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Οι δύο άνδρες συνδέονται με στενή και μακροχρόνια φιλία αναφέρει η ίδια ιστοσελίδα, ενώ ο κ. Γεωργιάδης κατά την παραμονή του στην Κεφαλλονιά είχε επαφές και με άλλους τοπικούς παράγοντες.

«Sold out» η ομιλία Άδωνι στην Καλαμάτα

Είτε κατά τη διάρκεια των διακοπών, είτε αμέσως μετά, πάντως, τον κ.Γεωργιάδη θα απασχόλησε και η εκδήλωση της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ στην Καλαμάτα, την Παρασκευή, όπου θα είναι κεντρικός ομιλητής.

Υπενθυμίζεται ότι η μεθαυριανή εκδήλωση περιλαμβάνει «είσοδο», που κοστίζει 15 ευρώ και περιλαμβάνει και γεύμα.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Με 15 ευρώ ακούς, βλέπεις και συντρώγεις με τον Άδωνι

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση αυτή είχε προγραμματιστεί για τις 18 Νοεμβρίου 2017 (με εισιτήριο 10 ευρώ), αλλά είχε αναβληθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του αντιπροέδρου της ΝΔ.

Τώρα πάντως είναι… «sold out», σύμφωνα με πληροφορίες του news247.gr

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: