ΣΚΑΪ: «Άδειασμα» ρεπόρτερ σε Στραβελάκη που έβλεπε πορεία ΣΥΡΙΖΑ (video)24 Ιουλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 11:25 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:25 πμ


Στο χθεσινό κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ ο παρουσιαστής Νίκος Στραβελάκης «είδε» πορεία ΣΥΡΙΖΑ, για το θέμα της κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου.

Ο Νίκος Στραβελάκης προλόγισε το θέμα, «ως την πρώτη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ σαν αντιπολίτευση» και συνδέθηκε με τον ρεπόρτερ για να «δώσει» το θέμα.

Εκεί, ο παρουσιαστής και πάλι ανέφερε για «πορεία ΣΥΡΙΖΑ», αμέσως υπήρξε παρέμβαση από τον ρεπόρτερ για να του πει, «ότι εγώ δεν βλέπω πουθενά, ΣΥΡΙΖΑ εδώ». Ο Στραβελάκης επέμενε για ΣΥΡΙΖΑ, ο ρεπόρτερ επέμενε και αυτός από την μεριά του, ότι δεν υπάρχει πουθενά ΣΥΡΙΖΑ και τα βρήκαν κάπου στη … μέση.

Η αλήθεια είναι ότι παρουσιαστής δεν μπορούσε να γνωρίζει ποιοι διαδηλωτές ήταν εκεί και η ευθύνη ανήκει σε αυτούς που τον ενημέρωσαν για το θέμα.

Δείτε το video:

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Μητσοτάκης: Έδιωξε τα ΜΑΤ από την Ηρώδου Αττικού μέχρι να… ξανάρθουν (photos)

ΣΚΑΪ: Το «κρύο» ανέκδοτο του Οικονόμου για τον Τσίπρα (video)

Μόνο ο Δημήτρης Οικονόμου γέλασε με το αστείο που είπε στον αέρα του ΣΚΑΪ, την ώρα της εκπομπής «Σήμερα» με τη Μαρία Αναστασοπούλου.

Εν μέσω πολιτικών συζητήσεων με τους καλεσμένους του πάνελ, ο δημοσιογράφος είπε ένα ανέκδοτο, στο οποίο χρησιμοποίησε το όνομα του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Μιλώντας για… «αριστερές παρόλες», είπε ένα αστείο που μόνο αυτός γέλασε…

«Είναι σαν το ανέκδοτο με τον Τσίπρα. Πάει ένας στο Μαξίμου και ζήταγε τον Τσίπρα. Του λέει ο αστυνομικός δεν είναι εδώ. Πάει την άλλη μέρα και λέει θέλω τον κύριο Τσίπρα, δεν είναι εδώ του λέει. Το ξέρω, λέει, αλλά θέλω να το ακούω«, είπε ο Δημήτρης Οικονόμου και έριξε τη θερμοκρασία στο στούντιο του ΣΚΑΪ.

Μέχρι και η συμπαρουσιάστριά του, Μαρία Αναστασοπούλου, είπε: «Στον Οικονόμου άρεσε το αστείο, άλλοι μπορεί να μη γέλασαν».

Δείτε το βίντεο