ΣΚΑΪ: Αστρονομική τηλεθέαση με Τσίπρα – Σάρωσε σε Κοσιώνη – Παπαχελά3 Ιουλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 9:01 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:18 πμ


Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας «φιλοξενήθηκε» χθες στο κανάλι του ΣΚΑΪ, στο δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη και τον Αλέξη Παπαχελά.

Σάρωσε σε τηλεθέαση ο Αλέξης Τσίπρας

Ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να σπάσει το εμπάργκο και να πάει να μιλήσει σε ένα όχι και τόσο φιλόξενο περιβάλλον, όπως του ΣΚΑΪ. Ο πρωθυπουργός με μια συνέντευξη «ποταμό» στην Σία Κοσιώνη και στον Αλέξη Παπαχελά καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και έφερε αστρονομικά νούμερα τηλεθέασης.

Η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα κατάφερε να αγγίξει σε κάποιες στιγμές ποσοστά πάνω από 40% στο γενικό σύνολο και άγγιξε κάποια στιγμή κοντά στο 33% στο δυναμικό κοινό, που είναι πολύ καλά νούμερα για συνέντευξη Πρωθυπουργού σε δελτίο ειδήσεων.

Συνολικά, στο γενικό σύνολο η συνέντευξη έκανε 38,0% και στο δυναμικό κοινό 27,5%.

Σίγουρα μιλάμε για νούμερα … «αυτοδυναμίας» στην τηλεθέαση!

Γενικό κοινό

Ειδήσεις ΣΚΑΪ – Τσιπρας ( 20.00 – 22,15 )  31,6% – 34,1% – 37,3% – 41,9% – 41,4% – 41,7% – 40,7% – 39,5% – 34,2%

Δυναμικό κοινό (18-54)

Ειδήσεις ΣΚΑΪ – Τσιπρας   22.9% – 25,4% 26,8% – 32,9% 31,4% – 30.8% – 27% – 26,8% – 23,8%

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα:

ΣΚΑΪ: Xαμός στο Twitter με την αντιμετώπιση του Τσίπρα από Κοσιώνη και Παπαχελά

Τσίπρας: Γιατί ήρθα στον ΣΚΑΪ – Η «μπηχτή» για Παπαδημητρίου & Μπογδάνο (video)

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού του ΣΚΑΪ, φιλοξενείται απόψε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑΑλέξης Τσίπρας. «Όλα όσα συνέβησαν στο παρελθόν είναι περασμένα, δεν είναι όμως ξεχασμένα. Μένει να δούμε αν με την παρουσία μου στον ΣΚΑΪ αποκαθίσταται η κανονικότητα», ανέφερε στην αρχή της συζήτησης ο κ. Τσίπρας.

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν τήρησε τον λόγο του»

 

Σε ερώτηση της Σίας Κοσιώνη γιατί πήγε απόψε στον ΣΚΑΪ, ο πρωθυπουργός απάντησε ότι «αφού δεν πάει ο Μωμάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωμάμεθ. Διεκδικώ την προγραμματική συζήτηση, την προγραμματική αντιπαράθεση. Ο κ. Μητσοτάκης είχε πει στη Βουλή ότι θα προσέλθει σε αντιπαράθεση προγραμματική, μόλις προκηρυχθούν οι εκλογές. Απεδείχθη ότι δεν τήρησε τον λόγο του», ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Σχολιάζοντας την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει εμπάργκο στον σταθμό του Φαλήρου με αφορμή ερώτηση του Αλέξη Παπαχελά, ο Αλέξης Τσίπρας είπε: «Ήταν μια οριακή απόφαση που εκ του αποτελέσματος δεν φάνηκε να κάνει καλύτερη τη στάση του σταθμού σας απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε όμως βοήθησε τον ΣΥΡΙΖΑ. Όμως ίσως να έδωσε ένα μήνυμα και σε άλλα ΜΜΕ. Κι άλλοι πρωθυπουργοί πέρασαν με πολύ σκληρή κριτική -ιδίως από τον σταθμό σας- ωστόσο αυτό που είχαμε στα δικά μας τα χρόνια, δηλαδή τη συσσώρευση τόσων πολλών ΜΜΕ σε μια σκληρή κριτική απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν το είχαμε ποτέ άλλοτε».

«Καλή επιτυχία σε Παπαδημητρίου & Μπογδάνο»

Τότε, η δημοσιογράφος, ρώτησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: «Η καλή στάση ποια θα ήταν; Η στάση που σας λέει διαρκώς μπράβο;». Με τον κ. Τσίπρα να απαντά ότι «δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο. Βρίσκομαι απέναντι σε δύο δημοσιογράφους που εκτιμώ. Και υπάρχουν πολλοί στον σταθμό σας που εκτιμώ. Υπάρχουν όμως και άλλοι, οι οποίοι διαμορφώνουν μία εικόνα που στερεί το κύρος της αντικειμενικότητας, από έναν σταθμό που κατέχει μια δημόσια συχνότητα. Πράγμα το οποίο στο τέλος της ημέρας δεν κάνει καλό ούτε στον σταθμό. Θα προτιμήσω και θα ευχηθώ και καλή επιτυχία σε όλους τους δημοσιογράφους που κατεβαίνουν με τη ΝΔ, αλλά κυρίως στον κ. Παπαδημητρίου και τον κ. Μπογδάνο, διότι θεωρώ ότι θα είναι πιο λογικό να εκφράζονται υπέρ της ΝΔ από τη θέση του βουλευτή, παρά από τη θέση του δημοσιογράφου που οφείλει να κρατάει κάποια κριτήρια αντικειμενικότητας».

Δείτε όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την έναρξη της συνέντευξης στον ΣΚΑΪ