ΣΚΑΪ: Ποιος βουλευτής έσπασε το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στο κανάλι30 Μαΐου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 12:26 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 12:26 μμ


Εμπάργκο είχε θέσει ο ΣΥΡΙΖΑ στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, καλώντας τους βουλευτές και τα στελέχη του να μην εμφανίζονται στις εκπομπές του καναλιού.

Λόγω της εχθρικής στάσης που θεωρούν στην κυβέρνηση ότι κρατά το κανάλι του Φαλήρου απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, εδώ και καιρό δεν εκπροσωπούνταν στα πάνελ. Το εμπάργκο αυτό έσπασε χθες ο βουλευτής Σάκης Παπαδόπουλος, που εμφανίστηκε στη μεταμεσονύκτια εκπομπή της Σίας Κοσιώνη, «Αντίστροφη Μέτρηση».

«Υπάρχουν συμπεριφορές που πλήγωσαν. Δεν θέλω να τις κατονομάσω γιατί δεν είναι δίκαιο» ανέφερε μεταξύ άλλων, όταν ρωτήθηκε για το τι έφταιξε για το χαμηλό ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές.

«Είχαμε καταλήξει ότι οι επόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές θα γίνονταν στη λήξη της συνταγματικής θητείας μας», είπε ο Σάκης Παπαδόπουλος, σημειώνοντας πως η κυβέρνηση δεν κατάφερε να συγκροτήσει εγκαίρως ένα προοδευτικό μέτωπο που θα απαντούσε στις μεταμνημονιακές ανάγκες της κοινωνίας.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Παπαδημούλης κατά Βαρουφάκη: Μείγμα ναρκισσισμού και αντι-ΣΥΡΙΖΑ