Τρολάρισμα Καμμένου στην «καφενόβιο πράκτωρ ΘΟΥΒΟΥ» Σπυράκη3 Οκτωβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 4:40 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 4:40 μμ


Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών που προκάλεσαν την κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης και έχει να κάνει με την «τυχαία συνάντηση» της Μαρίας Σπυράκη με τον πρόεδρο της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter επέλεξε να σχολιάσει ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος τα όσα έχουν γραφθεί για τις φερόμενες συνατήσεις της κα. Μαρίας Σπυράκη, με τον Πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ πριν την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο κ. Καμμένος γράφει στο επίμαχο tweet, «Η «καφενόβιος» πράκτωρ ΘΟΥΒΟΥ ομολόγησε όπως προκύπτει από τα πρακτικά στα Σκόπια ότι περιμένουν στη ΝΔ-ΛΑΟΣ να χαράξουν την πολιτική τους ανάλογα με την θέση των ΑΝΕΛ….Οφείλω να τους συγχαρώ διορθώνεστε σιγά σιγά …»

Δείτε το tweet: 

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Όταν η Σπυράκη κατηγορούσε την κυβέρνηση για μυστική διπλωματία για το Σκοπιανό (video)