Τσακαλώτος: «Έγραψε» η ατάκα του για τον αρραβώνα της Scarlett Johansson (video)21 Μαΐου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 8:55 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:55 μμ


Η Scarlett Johansson ανακοίνωσε χθες τον αρραβώνα της με τον σύντροφό της και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν θα μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο. Η ηθοποιός, που ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για τρίτη φορά, και ο υπουργός Οικονομικών, έχουν εξάλλου «παρελθόν».

Πρώτος ο κ. Τσακαλώτος είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για την Χολιγουντιανή ντίβα, από τη Βουλή λέγοντας: «Όντως ο κ. Μητσοτάκης έχει πει ότι θα ήθελε να είναι τα πλεονάσματα 2%, όπως και εγώ θα ήθελα να βγω για κόκτειλς με την Scarlett Johansson».

Θυμηθείτε τη σχετική στιγμή με όσα είχε πει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

Βέβαια το ειδύλλιό τους δεν σταμάτησε εκεί, καθώς η ηθοποιός έμαθε για το ενδιαφέρον που εκδήλωσε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών προς το πρόσωπό της και έμεινε έκπληκτη. 

Χθες, λοιπόν, ο κ. Τσακαλώτος παρευρέθηκε σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ και άνοιξε την ομιλία του λέγοντας πως «Θα ήθελα να αρχίσω με μια ευχάριστη είδηση. Σήμερα ανακοινώθηκε ότι η Scarlett Johansson αρραβωνιάστηκε. Αυτό το λέω γιατί στην Αριστερά δεν είμαστε ούτε ζηλιάρηδες και πάντα θέλουμε το καλό του άλλου».

Όπως ήταν φυσικό, το κοινό από κάτω ξεκαρδίστηκε στα γέλια και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι το χιούμορ και το… αυτοτρολάρισμα είναι το «ατού» του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 0:07 του βίντεο

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Tσακαλώτος: Η ώρα της Αριστεράς είναι εδώ

Εκλογές 2019: Δημοσκόπηση με 1,2% διαφορά – «Βόμβα» Αντώναρου

Πολάκης: Το τραγούδι – αφιέρωση για τις ευρωεκλογές (photo)