Τσίπρας: Η «έκπληξη» για την ομιλία στο Σύνταγμα24 Μαΐου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 12:44 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:14 μμ


Η σημερινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην πλατεία Συντάγματος δεν θα είναι όπως αυτές που έχουμε συνηθίσει στα ελληνικά πολιτικά δρώμενα.

Ετοιμάζει κάτι διαφορετικό ο Αλέξης Τσίπρας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται ότι δεν θα μιλήσει στην παραδοσιακή σκηνή αλλά σε 360 μοιρών, έχοντας δηλαδή κόσμο περιμετρικά της σκηνής και όχι όπως έχουμε συνηθίσει με τον ομιλητή να είναι στη σκηνή και να έχει μπροστά του τον κόσμο.

Η σκηνή θα στηθεί στο πεζοδρόμιο μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Η σημερινή συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος αποτελεί το αποκορύφωμα μια προεκλογικής εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έχει «οργώσει» την Ελλάδα με συνεχείς και μαζικές ομιλίες, παίρνοντας στις πλάτες του την καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, αυτό έδωσε και μία δυναμική που ήταν απαραίτητη για το κυβερνών κόμμα και τον πρωθυπουργό ώστε να κλείσει η ψαλίδα όσο πλησιάζουμε στην ημέρα των ευρωεκλογών.

«Βούλιαξε» το Ηράκλειο στην ομιλία του πρωθυπουργού

Στο Ηράκλειο της Κρήτης βρέθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας ήταν ο προτελευταίος σταθμός του πρωθυπουργού στον δρόμο προς τις κυριακάτικες ευρωεκλογές, καθώς αύριο θα μιλήσει στην πλατεία Συντάγματος.

Χιλιάδες κόσμου είχαν μαζευτεί από νωρίς στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου, περιμένοντας τον κ. Τσίπρα, ενώ το πλήθος τον αποθέωσε κατά την άφιξή του στο σημείο της ομιλίας του.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες

«Να εγγυηθούν όλοι με την ψήφο τους την Κυριακή τις θυσίες του ελληνικού λαού»

Στην ομιλία του, ο κ. Τσίπρας κάλεσε όλους να εγγυηθούν με την ψήφο τους την Κυριακή τις θυσίες του ελληνικού λαού, «όσα πετύχαμε μαζί».

Ειδικότερα, κάλεσε τους συνταξιούχους να εγγυηθούν τη 13η σύνταξη τους αλλά και την αύξηση στην εθνική τους σύνταξη που θα έρθει τα επόμενα χρόνια αν συνεχιστεί αυτή η πορεία. Κάλεσε τους αγρότες να εγγυηθούν το αφορολόγητο και τη μείωση των εισφορών τους, τους έμπορους και καταστηματάρχες να εγγυηθούν τη μείωση του ΦΠΑ, τους εργαζόμενους να εγγυηθούν το 8ωρο, την ασφάλιση τους, τα δικαιώματα τους, τα επιδόματα που αντιστοιχούν στην εργασία τους και, τέλος, τους νέους και νέες να εγγυηθούν την αξία των πτυχίων τους, για το μισθό τους, για την προοπτική να ζήσουν και να δημιουργήσουν στον τόπο τους.

Θερμή υποδοχή και στο αεροδρόμιο

Νωρίτερα, στο αεροδρόμιο έφτασε με πτήση «της γραμμής» της Aegean όπου τον υποδέχθηκαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και στελέχη του κόμματος. Στο σημείο βρισκόταν αρκετός κόσμος που υποδέχθηκε τον πρωθυπουργό με λουλούδια ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα ταξίδεψε και ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης. Το απόγευμα στην ομιλία θα βρίσκεται και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης ο οποίος είχε συνάντηση το πρωί με φορείς της υγείας.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Ηράκλειο: Η πιτσιρίκα που «έκλεψε» την καρδιά του Τσίπρα (photos – video)

Τσίπρας: Άδεια ταμεία επί Σαμαρά – 30 δισ. ρευστότητα σήμερα