«Ξαναχτύπησε» ο Μητσοτάκης: Θέλει δωρεάν δημόσιους υπαλλήλους σε ιδιωτικά νοσοκομεία (video)14 Μαΐου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 11:51 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:51 μμ


Δεν φαίνεται να βάζει μυαλό ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συνεχίζει τις «τρικλοποδιές» στον εαυτό του, αφού όσα δηλώνει και υπόσχεται προεκλογικά κάθε μέρα φανερώνουν και το πραγματικό σχέδιο της ΝΔ.

Στη σημερινή του συνέντευξη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και τους δημοσιογράφους Άρη Πορτοσάλτε και Παύλο Τσίμα, μίλησε για σύμπραξη ιδιωτικού τομέα-Δημοσίου και στα νοσοκομεία. Αλλά το πήγε και ακόμα παραπέρα.

«Εγώ δεν θα είχα καμία αντίρρηση να δοκιμάσουμε να διοικηθεί ένα μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας σε σύμπραξη με τον ιδιωτικό τομέα«, είπε αρχικά ενώ στη συνέχεια του ξέφυγε ότι ονειρεύεται να δουλεύουν δημόσιοι υπάλληλοι στα ιδιωτικά νοσοκομεία. Δηλαδή ο ιδιώτης να μην πληρώνει εργαζόμενους, αλλά να τους παίρνει έτοιμους από το Δημόσιο. Το πολύ να τους δίνει και ένα μπόνους, αν κάνουν βέβαια καλά τη δουλειά τους…

«Τι μας ενοχλεί, αντί να αγοράζουμε ως κράτος τομογράφους, να αγοράζουμε τις υπηρεσίες. Σε αυτή τη δομή, θα εργάζονται δημόσιοι υπάλληλοι και αν κάνουν καλά τη δουλειά τους, η ιδιωτική εταιρεία να τους δίνει και ένα μπόνους«, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και άφησε άλαλους τους δύο δημοσιογράφους, που δεν ήξεραν τι να πουν για να καλύψουν τη νέα «γκάφα» του προέδρου της ΝΔ.

Και μετά του φταίνε τάχα «τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ» για όσα λέει περί του ονείρου του για ιδιωτικοποίηση των πάντων…

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Κ. Μητσοτάκης στον ΣΚΑΪ: Ο Τσίπρας έχει επιλέξει τη λάσπη