Καμίνης: Εκτός από τον Ρασπούτιν, έχουμε και επίδοξους γαλάζιους Μυνχάουζεν9 Οκτωβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 3:25 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:25 μμ


Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Καμίνης, έκανε δηλώσεις με αφορμή την παραπομπή του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου σε προανακριτική εξέταση.

Η δήλωση του Γιώργου Καμίνη

Δυστυχώς με απόλυτη ευθύνη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, η χθεσινή, κορυφαία διαδικασία στη Βουλή εξελίχθηκε σε κωμωδία. Ο μισός θίασος κρύφτηκε στην κουίντα ο άλλος μισός, με προεξάρχοντα τον κ. Παπαγγελόπουλο, θεώρησε σκόπιμο να διανθίσει τη διαδικασία με σχόλια για τα φυσικά προσόντα του Ρασπούτιν. Αυτή είναι η σοβαρότητα με την οποία προσεγγίζουν ένα τεράστιο πολιτικό και ηθικό σκάνδαλο που έχει βλάψει τον ελληνικό λαό και έχει σπιλώσει με αναίσχυντο τρόπο μέλη της παράταξης μας.

Σύσσωμη η ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής ψήφισε υπέρ της παραπομπής του κ. Παπαγγελόπουλου.

Η προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να μας κάνει να ξεχάσουμε το παρελθόν του κ. Παπαγγελόπουλου, είναι καταγέλαστη. Ο ίδιος άλλωστε αναφέρθηκε εκτενώς χτες σε εξυπηρετήσεις που έχει κάνει κατά κόρον στο παρελθόν που φθάνουν μέχρι την υπόθεση της Mayo.

Δυστυχώς εκτός από τον Ρασπούτιν, έχουμε και επίδοξους γαλάζιους Μυνχάουζεν στην υπόθεση Νοβάρτις.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Βουλή: Πέρασε η πρόταση προανακριτικής για Παπαγγελόπουλο