Αρναούτογλου – Λιανός εναντίον Λιάγκα: Η στάση της Φαίης Σκορδά (video)20 Σεπτεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 3:20 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:31 μμ


Κόντρα από το πουθενά ξέσπασε μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και του Γιώργου Λιανού, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να στηρίζει τον δεύτερο.

Μετά τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για τον Γιώργο Λιανό, τον οποίο χαρακτήρισε «διεκπεραιωτικό παρουσιαστή» όσον αφορά το «The Voice», ο Λιανός στη ραδιοφωνική του εκπομπή με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, πέταξαν μεταξύ σοβαρού και αστείου τα «καρφιά» τους για τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ.

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός είπε με χιούμορ: «Τον εκτιμούσα τον Λιάγκα μέχρι που μίλησε για μένα. Με ζηλεύει. Με υποβάθμισε για να παρουσιάσει εκείνος το The Voice» και ο Αρναούτογλου τόνισε: «Για τέτοια είσαι Λιάγκα για να δημιουργείς εντάσεις και πάθη και μίση και ίντριγκα… Γιατί ρε Λιάγκα δεν χόρτασες; Δύο χρόνια ήσουν εκτός και τώρα τα πήρες όλα;».

Και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με χιούμορ πέταξε τα καρφιά του και στον Δημήτρη Παπανώτα: «Παπανώτα ζεις για να κοντράρεσαι και να έχεις ψωμί να μιλάς. Την επόμενη φορά δεν θα είμαστε καταγγελτικοί. Αν ξαναπειράξετε τον Λιανό να είσαστε έτοιμοι να βγουν στη φόρα πράγματα που δεν είσαστε έτοιμοι να τα ακούσετε».

Μάλιστα, το στιγμιότυπο έπαιξε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 και η παρουσιάστρια δεν δίστασε να πάρει θέση στο θέμα που έχει προκύψει, στο οποίο εμπλέκεται και ο πρώην σύζυγός της.

«Πωπω… Δεν είναι απλή κόντρα, εδώ βλέπω επίθεση. Είναι προσωπική επίθεση. Όλοι σχολίασαν το ρεπορτάζ για τον Λιανό, είναι λίγο έντονο όλο αυτό», είπε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της.

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει για τον Λιανό τις προηγούμενες ημέρες: «Μου στέλνει μηνύματα ο Γιώργος Λιανός ότι πειράχτηκε και λοιπά. Του απαντάω με γλυκύτητα ότι είναι ένα πρόσωπο με το οποίο έχω συνεργαστεί και τον εκτιμώ πολύ σαν άνθρωπο και τον θεωρώ πολύ καλό παρουσιαστή. Τι να πω εγώ. Δεν έχει ακούσει άνθρωπος όσα έχω ακούσει εγώ. Όταν εκτιθέμεθα ρε Γιώργο μας κρίνουν όλοι. Τώρα αν σε πείραξε, μπορεί να ήταν λίγο τσιμπημένο αλλά είπαμε και καλά. Ο καθένας λέει τη γνώμη του και όχι με εμπάθεια και κακία. Αν τον πείραξε κάτι του ζητάμε και συγνώμη».

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Γιώργος Λιάγκας: Ραγδαίες εξελίξεις με τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ (video)