Γιώργος Λιαγκας: Πληρώνει από την τσέπη του για το πρόστιμο του ΕΣΡ30 Δεκεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 3:12 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:12 μμ


Να σώσει ό,τι σώζεται προσπαθεί ο Γιώργος Λιάγκας μετά το πρόστιμο του ΕΣΡ για τον τρόπο αντιμετώπισης από την εκπομπή του, της σεξουαλικής επίθεσης στη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη, ενώ ετοιμάζεται και για νέα κλήση από το ΕΣΡ, αυτή τη φορά για σχόλια που έκανε σε βάρος παίκτριας του «GΝΤΜ».

Μιλώντας στο «After Dark» του Θέμη Γεωργαντά ανέφερε: «Δεν χάσαμε το μέτρο. Δεν καταλάβαμε ποτέ ποιο είναι το μέτρο. Δεν κατάλαβε κανένας μας ότι το γεγονός αυτό έχει μια πολύ σοβαρή διάσταση. Κανένας μας». Την ίδια στιγμή, οι πιέσεις από τον ΣΚΑΪ συνεχίζονται, με τις πληροφορίες σύμφωνα με το secret, να αναφέρουν ότι ο Γιώργος Λιάγκας συζητά ακόμα και να πληρώσει το 1 /3 του προστίμου που έχει κληθεί να καταβάλει ο τηλεοπτικός σταθμός. Εφόσον συμβεί. Θα είναι η πρώτη φορά που παρουσιαστής εκπομπής συμμετέχει οικονομικά στην καταβολή προστίμου από τηλεοπτικό σταθμό στο ΕΣΡ.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:Ιβάν Σαββίδης: Νέο δυνατό «χτύπημα» του επιχειρηματία στα media

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Mega: «Επιστροφή – βόμβα» δημοσιογράφου βάζει «φωτιά» στο κανάλι Μαρινάκη

Γιώργος Λιάγκας: Τι απαντά για τον σχολιασμό της ασέλγειας στη φοιτήτρια του ΑΠΘ (video)

Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «After Dark» βρέθηκε την Παρασκευή ο παρουσιαστής του καναλιού Γιώργος Λιάγκας.

 

Μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε και μίλησε για το περιστατικό με τον σχολιασμό από το πάνελ της εκπομπής του στον ΣΚΑΪ «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», η οποία μάλιστα τιμωρήθηκε και από το ΕΣΡ, της σεξουαλικής επίθεσης σε φοιτήτρια του ΑΠΘ.

Τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας

«Δεν χάσαμε το μέτρο. Δεν καταλάβαμε ποτέ ποιο είναι το μέτρο. Δεν κατάλαβε κανένας μας ότι το γεγονός αυτό έχει μια πολύ σοβαρή διάσταση. Κανένας μας! Κι αν οικτίρω τον εαυτό μου κάθε βράδυ, κι αν έχω χάσει τον ύπνο μου και αν έχω χάσει 6-7 κιλά και είμαι βαθιά στεναχωρημένος είναι επειδή δεν καταλάβαμε πως αυτό το γεγονός έχει και μια πολύ πολύ σοβαρή διάσταση.

Βγάλαμε από το μυαλό μας ότι είναι και μια κοπέλα στο πλάνο, δεν το σκεφτήκαμε καν. Θεωρήσαμε πως είναι ένας τύπος, που μπαίνει σε έναν πανεπιστημιακό χώρο και πού έχει φτάσει η κοινωνίας μας όταν κάνει μια τέτοια πράξη. Αγνοήσαμε την κοπέλα, αλήθεια στο λέω. Σε αυτό το πλαίσιο, χωρίς κανένας μας να πει ότι υπάρχει και μια σοβαρή διάσταση, πας εκεί και το αντιμετωπίζεις μια φαιδρή διάσταση.

Ο ένας έκοβε ο άλλος έραβε, έλεγαν γύρω γύρω διάφορα και βγήκε ότι διακωμωδήσαμε την κοπέλα. Που ποτέ δεν διακωμωδήσαμε την κοπέλα! Ξεκαθαρίσαμε από την πρώτη στιγμή, καταγγείλαμε την πράξη και μετά αντιληφθήκαμε ότι κάναμε πλάκα με ένα γεγονός τόσο σοβαρό. Τα κορίτσια το ίδιο βράδυ στα social media, την επόμενη μέρα ζητήσαμε συγγνώμη, τη μεθεπόμενη ζητήσαμε συγγνώμη, έχω ζητήσει συγγνώμη πάνω από 5-6 φορές απόλυτα ειλικρινές συγγνώμη» παραδέχθηκε ο ίδιος.

«Έχω στεναχωρηθεί πολύ επειδή θίξαμε ανθρώπους οι οποίοι πίστευαν σε εμένα. Με έχουν παρακολουθήσει σε μια πορεία πολλών χρόνων στην τηλεόραση. Είμαι ένας άνθρωπος που έχω πει τη γνώμη μου, κάποιες φορές πιο τσιμπημένα αλλά πάντα με ευπρέπεια χωρίς να έχω σκοπό να προσβάλλω κάποιον. […] Όταν μετά κατάλαβα πως εγώ είμαι ένας πατέρας με παιδιά και μου συνέβη αυτό το πράγμα τρελάθηκα διπλά και τριπλά. Και κατάλαβα ότι όλος αυτός ο κόσμος έχει δίκιο.

Ακόμα και αυτός ο κόσμος που υπερέβαλε και ευχόταν να πάθω καρκίνο εγώ, τα παιδιά μου, να πεθάνουμε, να καταστραφούμε, να αυτοκτονήσουμε. Μετά αρχίζει η παράκρουση και δεν έχει σταματημό. Μετά ήρθαν οι αναρχικοί κάτω από το σπίτι μου, είχα φύγει πριν λίγο με τον μεγάλο μου γιο – θα μπορούσαμε να είχαμε συναντηθεί. Άγρια πράγματα που ως ένα βαθμό το δικαιολογώ. Κάναμε λάθος και το πληρώνουμε.

Έχω να κοιμηθώ καλά από τις 7 Νοεμβρίου. Κοιμάμαι 2-3 ώρες και ξυπνάω. Είναι άγριο και δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσω ποτέ. Είναι το λάθος που σου συμβαίνει και μαθαίνεις να ζεις με αυτό» πρόσθεσε.

Δείτε το video: