Νίκος Ευαγγελάτος: Πασίγνωστοι δημοσιογράφοι δίπλα του στο One9 Οκτωβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 2:48 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:14 μμ


Ο Νίκος Ευαγγελάτος ετοιμάζεται στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, το One Channel, καθημερνή τρίωρη εκπομπή που θα παρουσιάζει.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις typologies, έχουν «κλείσει» τα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν τον δημοσιογράφο και θα σχολιάζουν την πολιτική και οικονομική επικαιρότητα.

Οι δημοσιογράφοι θα είναι ο εκδότης του «Φιλελεύθερου» και του Liberal Θανάσης Μαυρίδης, ο Παναγιώτης Τζένος από τα «Παραπολιτικά» και η Ελένη Καλογεροπούλου.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Φαίη Σκορδά: Αποχώρηση – βόμβα από την εκπομπή της

One Channel: Ανατροπή με τον Γιάννη Πρετεντέρη στο κανάλι

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από χρόνια, στο κανάλι του Βαγγέλη ΜαρινάκηOne Channel.

Με αυτόν τον τρόπο ο Πρετεντέρης κάνει το come back στην τηλεόραση και μάλιστα, θα επανέλθει με βραδινή πολιτική εκπομπή, όπως έκανε και παλιότερα στο Mega με την «Ανατροπή», ενώ θα κάνει και σχολιασμό στο κεντρικό δελτίο του One Channel.

Εξάλλου ο Γιάννης Πρετεντέρης ήδη εργάζεται στα ΜΜΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη και συγκεκριμένα στα «Νέα». Σύμφωνα με το enimerosi24.gr, η εκπομπή του δημοσιογράφου δεν θα προβάλλεται αργά τα μεσάνυχτα, όπως ήταν προγραμματισμένο εξαρχής, αλλά πολύ νωρίτερα, αφού το κανάλι δεν θα επενδύσει στην παραγωγή σειρών. Έτσι θα υπάρχει χώρος για τη νέα εκπομπή.

One Channel: Πασίγνωστος δημοσιογράφος στο κανάλι του Μαρινάκη

Συμπληρώνεται σιγά σιγά το πρόγραμμα στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, το One Channel, καθώς «κλείνουν» ένα-ένα τα ονόματα.

Ήδη έχει γίνει γνωστό ότι στο One Channel θα βρίσκονται η Αμαλία Κάντζου, η Μάγδα Τσέγκου και ο Νικήτας Κορωνάκης, οι οποίοι θα παρουσιάζουν πρωινή ενημερωτική εκπομπή το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με το tinasmess.gr, μετά το πρωινό μαγκαζίνο του Σαββατοκύριακου το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη θα έχει στο πρόγραμμά του αθλητική εκπομπή. Μάλιστα, στην παρουσίαση θα είναι ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσώχος, ο οποίος για χρόνια βρισκόταν στον ΑΝΤ1, ενώ τελευταίος σταθμός ήταν ο ΣΚΑΪ.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: ΕΡΤ με άρωμα… Mega: «Έκλεισε» η Όλγα Τρέμη