Με το αζημίωτο η συμμετοχή στο συνέδριο της ΔΗΣΥ10 Ιουνίου 2017 · Ώρα δημοσίευσης: 1:05 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:50 μμ
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά μιλάει στην κεντρική πολιτική εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο. Θεσσαλονίκη, Δευτέρα 3 Απριλίου 2017. ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ


Μόνο φτηνά δεν θα έρθει στα μέλη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης η συμμετοχή στο στο πολιτικό και προγραμματικό συνέδριο της που πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 30 Ιουνίου ως τις 2 Ιουλίου.

Όπως έγινε γνωστό από την εγκύκλιο που απέστειλε στις νομαρχιακές και κομματικές οργανώσεις η Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου το κόστος ανά σύνεδρο ανέρχεται στα 15 ευρώ!

«Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποίησης, και την παραλαβή της κάρτας συνέδρου καταβάλλεται υποχρεωτικά το ποσό της οικονομικής συνεισφοράς των 15 ευρώ. Για την έγκαιρη ενημέρωση των συνέδρων η Ομάδα Οργανωτικού θα τους αποστείλει προσωπικά την παρούσα εγκύκλιο», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Με δεδομένο πως στο συνέδριο θα συμμετάσχουν 1500 σύνεδροι από τα συνολικά 3000 μέλη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, στο κομματικό ταμείο αναμένεται να εισρεύσουν 22.500 ευρώ!

Όχι και άσχημα…