Χωρίζει πασίγνωστος πολιτικός – Το παρασκήνιο με το διαζύγιο7 Νοεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 11:54 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 12:13 μμ


Οδεύει για το τρίτο του διαζύγιο, ο γνωστός πολιτικός, αυτή τη φορά με τη κατά 31 χρόνια μικρότερή του δημοσιογράφο.

Ο εκρηκτικός κ.Πάγκαλος

Ο λόγος για τον Θεόδωρο Πάγκαλο, που μετρά στο ενεργητικό του τρεις γάμους από τους οποίους έχει αποκτήσει πέντε παιδιά, και από ότι φαίνεται δυσκολεύεται να κρατήσει και το… τρίτο στεφάνι, με την κατά 31 χρόνια μικρότερή του δημοσιογράφο και πρώην υποψήφια για τον Δήμο Σαρωνικού Χριστίνα Χριστοφάκη!

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τους 17χρονους δίδυμους Ανδρέα και Θεόδωρο και τη Γεωργία 14 ετών

Ο κ. Πάγκαλος προχώρησε στις 16 Οκτωβρίου του 2017, στην κατάθεση της υπ΄ αριθμόν 584534/2017 αγωγής διαζυγίου, σε βάρος της τρίτης συζύγου του, η οποία προσδιορίστηκε να συζητηθεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας τον Ιανουάριο του 2018.

Κατά την εκδίκαση της 15ης Ιανουαρίου οι συνήγοροι των δύο πλευρών παρέστησαν στο δικαστήριο, όπου ζητήθηκε και δόθηκε αναβολή για τις 5 Νοεμβρίου του 2018. Χθες ήταν απούσες και οι δύο πλευρές κατά την ακροαματική διαδικασία, με αποτέλεσμα η συζήτηση της αγωγής να ματαιωθεί.

Η ματαίωση της αγωγής, πάντως, μπορεί να ερμηνευτεί με δύο τρόπους: είτε ο Θεόδωρος Πάγκαλος και η Χριστίνα Χριστοφάκη αποφάσισαν να δώσουν μια τελευταία ευκαιρία στον γάμο τους είτε αποφάσισαν να αποφύγουν τον δρόμο της δικαστικής διαμάχης και να προχωρήσουν στη συναινετική λύση του έγγαμου βίου τους, που με τον νέο νόμο μπορεί να γίνει μέσα σε λίγα λεπτά σε ένα συμβολαιογραφικό γραφείο!

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:  Φοβερό τρολάρισμα Παππά σε Βορίδη για την «κατάργηση των Χριστουγέννων» (video)