Η νέα αγεωγράφητη γκάφα της ΝΔ – Έπεσε έξω μόνο … κάποιες χιλιάδες χιλιόμετρα (photo)12 Νοεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 12:52 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:06 μμ


Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας περί Πρεσπών, φανέρωσε την … χαώδη χιλιομετρική απόσταση, που απέχει η Καστοριά με τις Πρέσπες.

Καστοριά – Πρέσπες μερικές …χιλιάδες χιλιόμετρα, δρόμος

Χθες, Κυριακή 11 Νοεμβρίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην Καστοριά, στο πλαίσιο απελευθέρωσης της πόλης και το γραφείο Τύπου εξέδωσε την απαραίτητη ανακοίνωση. Απλά το παραέκαναν λιγάκι.

«Η τελευταία πόλη της Μακεδονίας η οποία απελευθερώθηκε και ενσωματώθηκε στον κόσμο της μητέρας Ελλάδος και αποτίουμε, σήμερα φόρο τιμής σε όλους αυτούς οι οποίοι έδωσαν τη ζωή τους για να είναι η Μακεδονία μας ελεύθερη και ελληνική. Μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα πιο πάνω από τη λίμνη της Καστοριάς, βρίσκεται μια άλλη λίμνη, η λίμνη των Πρεσπών», έγραψαν στην ανακοίνωση οι «άριστοι» της Νέας Δημοκρατίας.

Πώς ακριβώς η διαφορά των 36 χιλιομέτρων που χωρίζουν την Καστοριά από τις Πρέσπες έγινε «μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα», είναι απορίας άξιο. Το σίγουρο είναι ότι όταν αντιλήφθηκαν την γκάφα τους, άλλαξαν την έκφραση και το έκαναν «μερικές δεκάδες χιλιόμετρα».

Δείτε την φωτογραφία: