Η νέα φίλη του Αλέξη Τσίπρα (photo)28 Ιουνίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 7:54 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:18 μμ


Μία διαφορετική ανάρτηση έκανε στο Instagram ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μακριά από το άγχος του προεκλογικού αγώνα.

Ο Αλέξης Τσίπρας ανέβασε μία φωτογραφία με ένα θηλυκό κουτάβι και τη συνόδευσε με τη λεζάντα: «Η νέα μου φίλη».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Τσίπρας: Τι θα κάνει ο Μητσοτάκης με τις επικουρικές συντάξεις

Επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, για τις επικουρικές συντάξεις.

Ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω ανάρτησής του στο twitter, θυμίζει τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητοστάκη στην πρώτη του συνέντευξη μετά την εκλογή του στην προεδρία της ΝΔ.

Ο πρωθυπουργός γράφει χαρακτηριστικά:

Ο κύριος Μητσοτάκης, ζήτησε να ακούνε οι Έλληνες τον ίδιο, για να εξακριβώσουν τις προθέσεις του. Εδώ, οι προθέσεις του για τις επικουρικές συντάξεις. Είναι η πρώτη του συνέντευξη μετά την εκλογή του στην προεδρία της ΝΔ.

Τσίπρας: Από πού βγαίνουν τα εκατομμύρια της καμπάνιας της ΝΔ;

Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open με την Έλλη Στάη έδωσε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Ο Καραμανλής μίλησε 16 λεπτά, πάνω κάτω 1,5 λεπτό για κάθε χρόνο σιωπής

Το πρώτο ερώτημα της συνέντευξης του πρωθυπουργού στον τηλεοπτικό σταθμό Open, αφορούσε την παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή: «Μίλησε 16 λεπτά, πάνω κάτω 1,5 λεπτό για κάθε χρόνο σιωπής. Σεβαστή η επιλογή του αλλά δεν μπορώ να μην παρατηρήσω ότι εγώ, όπως και όλοι οι πολίτες, ανέμενα να έχει κάποια δόση αυτοκριτικής για τα δικά του πεπραγμένα.

Μπορεί να μην ήταν πρωθυπουργός στα μνημόνια, ωστόσο ήταν ο πρωθυπουργός που άφησε ανοιχτή την πόρτα στα μνημόνια», τόνισε ο Αλ. Τσίπρας για να προσθέσει:

«Επέλεξε να φύγει, έχοντας πλήρη εικόνα της δημοσιονομικής κατάστασης στην οποία βρισκόταν η χώρα.

Ο επόμενος (σ.σ. ο Γ. Παπανδρέου) μάλλον δεν καταλάβαινε τι συνέβαινε, έλεγε «λεφτά υπάρχουν», οδήγησε τη χώρα στην «αγκαλιά» του ΔΝΤ και αυτός επέλεξε να φύγει και να παραδώσει στον επόμενο, σε ένα μη εκλεγμένο πρωθυπουργό.

Ο μεθεπόμενος, ο κ. Σαμαράς μιλούσε για Ζάππεια και επέλεξε να παραδώσει τη χώρα στο λεγόμενο σχέδιο της «αριστερής παρένθεσης», λεηλατημένη χώρα, με άδεια ταμεία».

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Μπέτυ Μπαζιάνα: Στη δίκη της Χρυσής Αυγής η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα (photos)

Τσίπρας: Πώς σχολίασε τη σχέση Αχτσιόγλου – Τζανακόπουλου (video)