Μικροπρέπεια Κύρτσου κατά Τσίπρα την ώρα που η χώρα θρηνεί νεκρούς24 Ιουλίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 11:18 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:18 πμ


Αήθης επίθεση στην κυβέρνηση από τον Γιώργο Κύρτσο που σπεύδει να εκμεταλλευτεί πολιτικά μία τραγωδία, προκειμένου να κάνει αντιπολίτευση.

Μετά το επαίσχυντο tweet μετά τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε νέα αήθη επίθεση κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, την ώρα που ο αριθμός των νεκρών από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική αυξάνεται δραματικά.

Την ώρα μάλιστα που πηγές της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζουν πως «τώρα δεν είναι ώρα για απόδοση ευθυνών», ο Γιώργος Κύρτσος επιτέθηκε εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος «πήγε στη Βοσνία για να πάρει.. βραβείο για τις εθνικές υποχωρήσεις στο “Μακεδονικό”.

Γύρισε επειγόντως στην Ελλάδα για να πάρει το θλιβερό “βραβείο” για πλήρη αδράνεια στην πρόληψη μιας καταστροφής που σχεδόν όλοι θεωρούσαν πολύ πιθανή. Εντελώς απαράδεκτος».

Το μπαράζ των tweets συνεχίστηκε, δείχνοντας απλά πως τα όρια της ηθικής είναι παραχαλαρωμένα για τον «γαλάζιο» εκπρόσωπο.