Το «μέντιουμ» Άδωνις προβλέπει το αποτέλεσμα των εκλογών και απειλεί τον Τσίπρα (video)10 Νοεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 1:35 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:27 μμ


Νέα επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, σε βίντεο που ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter.

Απευθυνόμενος στον Αλ. Τσίπρα, ο Α. Γεωργιάδης, με το γνωστό μειλίχιο ύφος του, εμφανίζεται σίγουρος για το αποτέλεσμα των εκλογών και δηλώνει:

«Ο ελληνικός λαός θα σε τιμωρήσει και θα δεις ποσοστά που δεν τα φαντάζεσαι. Και θα δούμε αν την επομένη θα έχεις τη δύναμη να μείνεις μέχρι τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο. Κάτσε να μιλήσει ο ελληνικός λαός τον Μάιο και μετά τα συζητάμε όλα από την αρχή, Αλέξη μου».

Και βέβαια δεν παραλείπει να χρησιμοποιήσει προσβλητικούς χαρακτηρισμούς κατά του πρωθυπουργού και απειλές:

«Και τότε θα δούμε πολιτικοί απατεώνες σαν και σένα πού καταλήγουν στην Ιστορία. Έχω γνώμη ως ιστορικός που καταλήγουν. Και δεν είναι καλό το τέλος τους. Πίστεψέ με. Όσο μέικ απ και αν σου βάλουνε, ένας Πολάκης είσαι με ωραίο πρόσωπο. Και αυτό οι Έλληνες το έχουν καταλάβει».

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Ο Πολάκης περνάει «πριονοκορδέλα» ΠΟΕΔΗΝ και κανάλια: Με fake news δεν μας παλεύετε

Όταν ο Άδωνις, ως υπουργός Υγείας, ειρωνευόταν τους εργαζόμενους του «Αμαλία Φλέμινγκ» (video)