Γιώργος Γεραπετρίτης: Στη Ζυρίχη για επαφές με τη FIFA7 Φεβρουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 10:08 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:13 μμ


Τις επαφές του με τις διεθνείς ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες συνεχίζει ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης.

Όπως έγινε γνωστό, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου ο υπουργός θα μεταβεί στη Ζυρίχη, όπου θα έχει συναντήσεις με τον αντιπρόεδρο της FIFA και πρόεδρο της Αγγλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (FA) Γκρεγκ Κλαρκ, τη διευθύντρια Ευρωπαϊκών Ομοσπονδιών Έμιλι Σόου και τεχνικά κλιμάκια της Διεθνούς Ομοσπονδίας για θέματα ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Γεραπετρίτης: Ομάδες με πολυϊδιοκτησία θα χάνουν βαθμούς σε κάθε παιχνίδι

O υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης μιλώντας στον ΣΚΑΪ έκανε λόγο για αφαίρεση βαθμών σε κάθε παιχνίδι που ισχύει η πολυϊδιοκτησίας.

Σε περιπτώσεις πολυϊδιοκτησίας θα αφαιρούνται βαθμοί από μία ομάδα κάθε φορά που παίζει εξήγησε στο ΣΚΑΪ ο Γιώργος Γεραπετρίτης. Ξεκαθάρισε ότι εφόσον η τιμωρία θα επιβάλλεται σε κάθε παιχνίδι, όσο υφίσταται η πολυϊδιοκτησία, η ομάδα θα φτάνει σε αρνητική βαθμολογία, άρα θα πέφτει και κατηγορία.

Στον απόηχο των επαφών που είχε με την UEFA και τη FIFA στην Ελβετία, ο υπουργός Επικρατείας τόνισε ότι η UEFA θα κάνει τις προτάσεις της, αλλά η ελληνική πολιτεία θα νομοθετήσει.  

Ακούστε το ηχητικό

Πηγή: skai.gr

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Συμφωνία κυβέρνησης με FIFA-UEFA: Ευρωπαϊκή αποβολή για τους απείθαρχους (video)