Δεν έπεσε στη «φάκα» ο Λαλιώτης27 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 9:56 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:51 πμ


«Η διάψευσή μου είναι αυτονόητη και αναμενόμενη, γιατί η “είδηση” της εφημερίδας σας δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια, γιατί οι δεσμοί μου με το ΠΑΣΟΚ είναι διαχρονικοί, άρρηκτοι και αδιαμφισβήτητοι και γιατί η ταύτισή μου με το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής, ανεξάρτητα από τις διαφορετικές στρατηγικές προσεγγίσεις μου και τις πολιτικές διαφωνίες μου, είναι σαφής και δεδομένη.

»Ο συντάκτης της έγκυρης και έγκριτης εφημερίδας σας “Το Ποντίκι” οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες του, γιατί, εκτός από το “τυράκι” μιας φήμης, υπάρχει και η “φάκα” της αλήθειας… Σας συνιστώ με φιλικά αισθήματα και με χιούμορ: ψυχραιμία, παιδιά, προσοχή στις “ποντικο-παγίδες”… Και κυρίως μην “μασάτε” τα “φημισμένα τυράκια”… ΥΓ.: Είμαι βέβαιος ότι αυτή την απάντησή μου, στο όνομα της αλήθειας και της δεοντολογίας, θα την αναρτήσετε σήμερα στην ιστοσελίδα σας και θα τη δημοσιεύσετε στο φύλλο της επόμενης εβδομάδας».

Η παραπάνω διάψευση φέρει την υπογραφή του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ Κώστα Λαλιώτη, ο οποίος παρενέβη με το γνωστό, απαράμιλλο πολιτικό του στιλ για να αποκαταστήσει την πραγματικότητα αναφορικά με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Ποντίκι», το οποίο ήθελε τον κ. Λαλιώτη να έχει δεχτεί πρόταση από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να παρευρεθεί στο συνέδριο της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον προσεχή Μάιο. Ο «πολλών Μαΐων» πολιτικός Κώστας Λαλιώτης δεν έπεσε στη «φάκα», διατηρώντας, άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια τον ομφάλιο λώρο του με το ΠΑΣΟΚ. Συνεπώς, sine qua non Λαλιώτης και ΠΑΣΟΚ.

Δημοσιεύτηκε στη στήλη «Last Page» στο φύλλο 137 της «Νέας Σελίδας» την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Τα «αγέννητα παιδιά» και η Σάρα Πέιλιν