Δεν τον… μετανάστευσε9 Σεπτεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 11:39 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:41 μμ


Απαντώντας σε δημοσίευμα της σελίδας όπου αναφερόταν ότι ο Γιάννης Δραγασάκης «κατέλαβε» το γραφείο του Αλέκου Φλαμπουράρη στο κτίριο της Βουλής, από το γραφείο του βουλευτή μάς διευκρινίστηκε ότι, σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής, ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δικαιούται γραφείο, χωρίς να ορίζεται αν θα είναι εντός του κεντρικού κτιρίου ή εκτός.

Ο συγκεκριμένος χώρος ορίστηκε κατόπιν συνεννόησης της διεύθυνσης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και των αρμόδιων υπηρεσιών του Κοινοβουλίου.

Ως εκ τούτου δεν υπήρξε καμία «έξωση».

Αναγκαία και απολύτως δεκτή η διευκρίνιση.

Δημοσιεύτηκε στην στήλη «Dark Side» στο φύλλο 118 της «Νέας Σελίδας» στις 8 Σεπτεμβρίου 2019.

Τζαρτζάρισμα εντός Βουλής

Στο Μέγαρο της Βουλής αμέσως μετά τις εκλογές έγιναν οι απαιτούμενες αλλαγές στα γραφεία των Κοινοβουλευτικών Ομάδων.

Στο γραφείο της αξιωματικής αντιπολίτευσης που βρίσκεται στο ισόγειο εγκαταστάθηκε ο διευθυντής του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Μιχάλης Καλογήρου.

Ο κ. Τσίπρας επέλεξε πάει στον πρώτο όροφο του κτιρίου, εκεί όπου ήταν το γραφείο του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου – για να γίνεται λιγότερο αντιληπτός στις συναντήσεις του, λένε οι κακές γλώσσες.

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, αν και δικαιούταν γραφείο εντός του Μεγάρου, επέλεξε να πάει σε ένα από τα γειτονικά κτίρια, όπου φιλοξενούνται οι βουλευτές από την επαρχία.

Το ενδιαφέρον, πάντως, είναι αλλού: στον χώρο του ισογείου όπου βρισκόταν το γραφείο του Σταύρου Θεοδωράκη, δίπλα από το γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ, αρχικά εγκαταστάθηκε ο Αλέκος Φλαμπουράρης για να βρίσκεται κοντά στο επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα.

Ωστόσο, μετά τις διακοπές του καλοκαιριού κατ’απαίτηση του Γιάννη Δραγασάκη κλήθηκε να… μεταναστεύσει στον δεύτερο όροφο.

Κι αυτό γιατί ο κ. Δραγασάκης ζήτησε να έχει γραφείο εντός του κτιρίου, αν και δεν προβλέπεται από τον Κανονισμό της Βουλής.

Ακόμα και χωροταξικά τα τζαρτζαρίσματα…

Δημοσιεύτηκε στη στήλη «Dark Side» στο φύλλο 117 της «Νέας Σελίδας» την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: ΣΥΡΙΖΑ: Κακά μαντάτα και γκρίνια μεγάλη