Έρχεται ο…τυφώνας Πούμπουρας23 Σεπτεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 7:08 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 7:08 μμ


Επιστρέφει στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για να «διαλύσει» με τρόπο ανατρεπτικό κάθε φόβο σε μια πρωτότυπη εκπομπή που ανέπτυξε η δημιουργική ομάδα της ψυχαγωγίας του ΑΝΤ1 σε συνεργασία με τα Propagate Studios. Το όνομά της θα είναι, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, «My Best Friend’s Fear» και οι ιθύνοντες του καναλιού του Αμαρουσίου ποντάρουν πολλά στον… τυφώνα Σάββα

της Δήμητρας Μποφυλάτου
[email protected]

Tο συγκεκριμένο κόνσεπτ είναι κοντά στο «Πλάκα κάνεις», που στο παρελθόν είχε αναλάβει με μεγάλη επιτυχία και είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του. Πρόκειται για ένα τηλεπαιχνίδι με κρυφές κάμερες, το οποίο προκαλεί τους τηλεθεατές να κάνουν στους κολλητούς τους την τέλεια φάρσα εκμεταλλευόμενοι τις μεγαλύτερές τους φοβίες. Σύμφωνα με όσα μας ανέφεραν οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1, στόχος είναι το τηλεπαιχνίδι να αποτελέσει την αφετηρία για εξαγωγή τηλεοπτικού προϊόντος με ελληνική υπογραφή στις διεθνείς αγορές. Να αντιστραφούν δηλαδή οι όροι με τους οποίους «παίζεται» το παιχνίδι στην ελληνική τηλεόραση, που τα τελευταία χρόνια αναζητά έτοιμα φορμά στη διεθνή αγορά.

Οι κανόνες του παιχνιδιού
Μια παρέα αποφασίζει να κάνει φάρσα στον ανυποψίαστο φίλο της και δίνει στην παραγωγή λεπτομέρειες για τον χειρότερο φόβο του. Αυτόν αναλαμβάνει να ζωντανέψει μπροστά στην κάμερα το «My Best Friend’s Fear», προσφέροντας απλόχερα γέλιο στους τηλεθεατές. Είναι μια εκπομπή άκρως ψυχαγωγική, ανατρεπτική και με μεγάλες δόσεις χιούμορ.

Η ζωή (του Σάββα) είναι μεγάλη περιπέτεια

Από το ξεκίνημά του ο Σάββας Πούμπουρας είναι πηγαίος, με χιούμορ και διάθεση να τσαλακωθεί. Παράλληλα, προστατεύει την προσωπική του ζωή και στα δημοσιογραφικά γραφεία τον Αύγουστο, όταν έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί, πολλοί εκπλαγήκανε. Λογικό, αφού όταν ο παρουσιαστής είχε παντρευτεί την αγαπημένη του τον Ιούλιο του 2017, οι καλεσμένοι ήταν ελάχιστοι και ο γάμος κλειστός. «Ηταν επιλογή και των δυο μας να κρατήσουμε αυτή τη στιγμή μόνο για εμάς. Η Αρετή δεν ανήκει στον χώρο, οπότε αυτό όφειλα να το σεβαστώ. Εκτός αυτού, ήθελα να παντρευτώ για εμένα και όχι για τα εξώφυλλα. Σέβομαι απόλυτα τη δουλειά των δημοσιογράφων και των εντύπων που προβάλλουν τη δουλειά μου και τους ευχαριστώ γι’ αυτό, αλλά υπάρχουν κάποιες φορές που νιώθεις την ανάγκη να τα διαχωρίσεις. Αυτή η στιγμή ήταν για εμένα και τον άνθρωπό μου», αποκάλυψε μετά τον γάμο του στο «Page 2» και τον Γιάννη Πουλόπουλο.
Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που εξομολογήθηκε την επιθυμία του να γίνει μπαμπάς: «Εχω ετοιμάσει ήδη το δωμάτιο. Νομίζω ότι είναι αυτονόητο, όταν δύο άνθρωποι παντρεύονται, να θέλουν κάποια στιγμή να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Με την Αρετή είμαστε μαζί επτά χρόνια, άρα, όποτε και αν έρθει ένα μωρό, θα είναι καλοδεχούμενο». Η ελληνική showbiz θα αποκτήσει έναν ακόμη superdad και στην πρόσφατη παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1 ο Σάββας έκανε σόου! Φωτογραφήθηκε κρατώντας μια fake επιταγή εμπνευσμένη από το σίριαλ του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος» και αποκάλυψε ότι θα αποκτήσει κόρη: «If I were a rich man, daidle daidle deedle daidle dumb. By the way.. it’s a girl. Ερχεται κόρη. Θα τα πληρώσω όλα. Αξία; Ανεκτίμητη».
Ο γνωστός παρουσιαστής και η σύντροφός του είναι μαζί οκτώ χρόνια και άνθρωποι που τους έχουν ζήσει από κοντά μιλάνε για ένα ζευγάρι ανατρεπτικό και με κοινή αίσθηση του χιούμορ. Σε περίπου δύο μήνες η ευτυχία τους θα ολοκληρωθεί με την έλευση του μωρού τους.