Νέα εκδοτική προσφορά στη «Νέα Σελίδα» την Κυριακή21 Φεβρουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 2:58 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:17 μμ


Νέα εκδοτική προσφορά μαζί με τη «Νέα Σελίδα» την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου.

Το μυθιστόρημα της Γεν Μα Αντελίν «Πεσμένα Φύλλα».

Μια ιστορία επιμονής, θέλησης και αγάπης μιας σύγχρονης Σταχτοπούτας, της Αντελίν, που, παρ’ όλες τις αντιξοότητες, τελικά αγαπήθηκε και δικαιώθηκε.

Η μητέρα της Αντελίν πέθανε την ώρα του τοκετού. Αυτό θεωρήθηκε κακή τύχη και το παιδί εξοστρακίστηκε από την οικογένειά του.

Ο πατέρας της Αντελίν ξαναπαντρεύτηκε μια όμορφη γυναίκα και η μικρή σύντομα έπεσε θύμα της κακίας της μητριάς της, που της στέρησε τα πάντα.

Μόνη πια, η Αντελίν πήγε στη Σαγκάη και στο Χονγκ Κονγκ κι από εκεί στο Λονδίνο για να καταλήξει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το βιβλίο «Πεσμένα Φύλλα», το συναρπαστικό έπος μιας εύπορης κινεζικής οικογένειας με φόντο τις πολιτικές συγκρούσεις Ανατολής και Δύσης, μας υπενθυμίζει ότι, αν κάποιος έχει ισχυρή θέληση, μπορεί να ξεπεράσει τις προκλήσεις της ζωής.

Mετάφραση από τα αγγλικά

AΛEKOΣ MANΩΛIΔHΣ

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Αντελίν Γεν Μα είναι γιατρός και ασχολείται επίσης με τη συγγραφή. Ζει εκ περιτροπής στο Χάντιγκτον Μπιτς της Καλιφόρνιας, στο Λονδίνο και στο Χονγκ Κονγκ.