Νέα εκδοτική προσφορά στη «Νέα Σελίδα» την Κυριακή4 Δεκεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 5:56 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:43 πμ


Νέα εκδοτική προσφορά μαζί με τη «Νέα Σελίδα» την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου.

Το εκπληκτικό μυθιστόρημα «Μικρές Κυρίες» του Άλκοτ Λουίζα Μέι.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ο αμερικανικός εμφύλιος πόλεμος μαίνεται, όταν συναντάμε τις τέσσερις αδερφές Μαρτς – την όμορφη Μεγκ, την Τζο, το αγοροκόριτσο, την καλοσυνάτη Μπεθ και την εγωίστρια Έιμι.

Ο χρόνος, που περνάει με δυσκολίες και βάσανα, φέρνει τον έρωτα για τη Μεγκ, τη γαλήνη στην ανήσυχη ψυχή της Τζο, μαζί με τη δημοσίευση του πρώτου της διηγήματος, την αρρώστια στη γλυκιά Μπεθ και τη γνώση της ανιδιοτελούς προσφοράς για την Έιμι.

Μαζί με τα τέσσερα χαρούμενα κορίτσια ο γείτονάς τους, ο Λόρι, ένα πλούσιο αλλά μοναχικό αγόρι, γνωρίζει τη στοργή και βρίσκει την οικογενειακή θαλπωρή, ενώ ο αυταρχικός παππούς, ο απόμακρος κύριος Λόρενς, προσφέρει την προστασία και την καλοσύνη του και δένεται με την οικογένεια Μαρτς.

Μέσα από τις περιπέτειες των τεσσάρων αυτών κοριτσιών η Λουίζα Μέι Άλκοτ δίνει ένα ευαίσθητο αλλά και χιουμοριστικό μυθιστόρημα που μαγεύει ακόμη τις ψυχές μικρών και μεγάλων.

Μετάφραση από τα αγγλικά: ΑΝΑΣΤΑΖΙΑ ΠΕΤΡΙΔΟΥ

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Περιμένουν κι άλλα οι Ελληνες του εξωτερικού