Νέα εκδοτική προσφορά στη «Νέα Σελίδα» την Κυριακή13 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 8:19 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:33 μμ


Νέα εκδοτική προσφορά μαζί με τη «Νέα Σελίδα» την Κυριακή 19 Ιανουαρίου.

Το εκπληκτικό μυθιστόρημα «Τζιβαέρι» του Λευτέρη Καπώνη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

«H Bέρα προχώρησε στην πίστα. O προβολέας ήρθε να τη συναντήσει. Όταν άρχισε να τραγουδάει, στο χώρο απλώθηκε σιωπή. H φωνή της, ζεστή και λίγο μπάσα, με μια βραχνάδα ερωτική, εκείνο το βράδυ συνοδευόταν από ένα πάθος και μια ευαισθησία, που αναδύθηκε ξαφνικά από μέσα της. Στην αρχή ξαφνιάστηκε και η ίδια. Ένα βουβό κύμα ερχόταν απ’ τα σωθικά της και βρήκε διέξοδο στη φωνή της για να ταξιδέψει στο κοινό. Ήταν ένα παράπονο γι’ αυτά που μπορούσαν να γίνουν και δεν έγιναν, γι’ αυτά που μπορούσαν να ζήσουν και δεν έζησαν…».

Ο Λευτέρης Καπώνης γεννήθηκε στη Γουριά Μεσολογγίου το 1947. Σπούδασε νοµικά στο Πανεπιστήµιο Θεσσαλονίκης και παντρεύτηκε µε τη συγγραφέα Ελένη Ηλιάδου, µε την οποία απέκτησαν δύο κόρες.

FATSA KAPONI

Εργάστηκε ως σεναριογράφος στην τηλεόραση, για την οποία έγραψε τριάντα πέντε σίριαλ. Ανάµεσά τους: «Και οι Παντρεµένοι Έχουν Ψυχή», «Τζιβαέρι», «Εραστής ∆υτικών Προαστίων» κ.ά.

Ακόµα υπογράφει, οκτώ µυθιστορήµατα: Και οι Παντρεµένοι Έχουν Ψυχή, Η Βιτρίνα, Το Σηµάδι του Έρωτα, Τζιβαέρι, Παλίρροια, Το Φτερούγισµα του Γλάρου, Πόρτο Λεόνε, Άγριοι Δρόμοι, τα οποία κυκλοφορούν επίσης από τις εκδόσεις Λιβάνη, καθώς και το θεατρικό έργο Τρεις Φόνοι και Ένα Θαύµα.